PC Gaming

Bethesda megtartotta ígéretét, a Starfield tényleg szebb lett
A Steam Beta programban már elérhető a játék új verziójú frissítése, és egy Reddit felhasználó bemutatta, hogyan változott meg a világítás.

A Bethesda már tavaly decemberben ígéretet tett arra, hogy idén valódi frissítés- és tartalomdömping várható a Starfield játékban. Ez azt jelenti, hogy hathavonta érkezik majd új javítás a sok szempontból csalódást keltő sci-fi RPG-hez. Az első ilyen frissítés az 1.9.47.0 verzió, amely a Bethesda szerint több mint száz hibát és hiányosságot fog kijavítani. Ezek közé tartoznak a küldetésekkel kapcsolatos problémák is, így a tervek szerint most már zökkenőmentesen teljesíthetjük az Eye of the Storm és az Into the Unknown nevű küldetéseket. Emellett a frissítés jobb stabilitást és valamivel szebb látványt ígér a februári kiadás után. Ezen utóbbi pontban a cég nem csak üres ígéreteket tett, hiszen a frissítés már elérhető a Steam Beta programban. Egy Reddit felhasználó meg is osztotta, hogyan változott a látvány.

They really improved the lighting in the latest beta!
byu/TERAB1T inStarfield

A rövid videóban Franchesca "Frankie" Moore-ral találkozhatunk a Neonban, és jól látható, hogy milyen jelentős javulást hozott a bevilágítási rendszer az előző (1.8.88-as) verzióhoz képest. A fények most sokkal természetesebbek, és a karakter nem csillog annyira a lámpa alatt, mintha karácsonyfa lenne. Ez nemcsak esztétikailag jó, hanem valószínűleg az egészségnek is előnyös, mivel nem terheli túl az ember retináját. Bár a kommentek alapján néhány embert még mindig zavar a barnás szűrő (amit persze sok mod könnyen megold), mindenesetre jó hír, hogy a látvány valóban javult, és a Bethesda nem csak üres ígéretekkel szolgált. Most már izgatottan várjuk, hogy mi vár ránk a következő frissítések során.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr218312643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2024.02.02. 23:58:51

A Bethesda az nálam a gyerekkórház...de biztos nagyon boomer vagyok.
:-)))

Etniez 2024.02.06. 00:51:54

Egyébként a játék nem lett rossz.
Sem az ultra hype-, sem az utólagos károgás nem igaz.

Akinek tetszett a Fallout 4, annak ez is be fog jönni.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása