PC Gaming

A Call of Duty játék mostantól nyílt világú kalandokra fókuszálhat.

Sokan dicsérik a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer módját, ám az egyjátékos kampány terén akad némi hiányosság.

a_call_of_duty_jatek_mostantol_nyilt_vilagu_kalandokra_fokuszalhat.png

A fejlesztőcsapat eltért a korábbi COD-kampányok strukturált küldetéseitől, inkább olyan nyílt világú feladatokat készítettek, amelyek nem egyszerű esetek, ha hihetünk a legfrissebb híreknek.

Ha igazak a pletykák, a filmszerű kampányok kedvelői csalódhatnak a jövőbeni Call of Duty játékokban. Az Insider Gaming forrásai szerint a Black Ops Gulf War-tól kezdve nyílt világú küldetésekre számíthatunk, de állítólag néhány lineáris küldetés is bele fog kerülni a mixbe.

Valószínűleg az a céljuk, hogy olyan játékmenetet hozzanak létre, mint a Halo Infinite, amelyben szépen ötvözik a nyílt világú és lineáris küldetéseket, de ez néhány egyhangú pályához vezethet.

A jelentések szerint az új, nyílt világú kampány inkább a Far Cry-ra fog emlékeztetni, nem pedig a megszokott egyjátékos Call of Duty élményre. A játékosok például járművekkel közlekedhetnek majd, és gyorsutazás is segíti majd őket, ráadásul lesz egy saját osztaguk is a pályán, hogy ne kelljen egyedül felderíteniük.

A Black Ops Gulf War ebben az évben érkezik, tehát a következő hónapokban valószínűleg több érdekességet tudhatunk meg még a játékról.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2818321765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása