PC Gaming

Fairy Tail - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Először is, hadd mutassam be a gépem: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 a hűséges társam. Na, most pedig a Fairy Tail, egy játék, ami a varázslatos világba vezet, de vajon mit rejteget a szegény PC-nk számára?

A beállításokat low grafikára és alacsony felbontásra állítottam, hiszen itt nem luxusokról, hanem a túlélésről van szó. Először is, a játék megnyitása olyan volt, mintha egy kis varázslat kezdődött volna - az Intel HD 4400 lassan, de biztosan kipréselte magából a grafikát. Az fps értékek néha olyan alacsonyra süllyedtek, hogy megkérdeztem magamtól: "Ez még játszható?" Nos, meglepő módon igen!

A karakterek és környezet ugyan kissé pixelesnek tűntek, de még mindig felismertem Natsu-t és társait. A harcok során az fps hullámzott, néha szinte lassúmozdulat-féle volt, de egy idő után megszoktam. A játékmenet még mindig érdekes volt, és a történet sem veszítette el varázsát.

Összességében tehát a Fairy Tail játék játszható a szegényebb gépeken is, bár alacsony grafikán és némi fps-ingadozással. Az integrált grafika pedig kitartóan küzdött a varázslatos világ megjelenítéséért. Szóval, ha épp nincs más választásod, és a kis gépeddel is szeretnéd élvezni a Fairy Tail világát, ne habozz belevágni!

Remélem, hogy hasznosnak találtátok ezt a kis kalandot a szegény PC világában. Ha még több ilyen tartalomra vagytok kíváncsiak, nézzetek be az oldalamra: [pcgaming.blog.hu]. További szép napot mindenkinek, és ne felejtsétek, a játék az játék, függetlenül attól, milyen a gépünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7718313147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása