PC Gaming

Mirror 2 Project X - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Az általam használt gép egy szerény összeállítású rig volt: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400-es grafikus egység. Nos, ez nem egy tipikus játékgép, de én mindenképpen kipróbáltam, hogy mire képes a Mirror 2 Project X.

Először is, megpróbáltam a játékot alacsony grafikai beállításokon. Az eredmény? Nos, a játék futott, és bár nem éppen egy grafikai csoda, még mindig lenyűgöző volt látni, hogy a gépem képes mozogni a játékot. Az alacsony grafika ellenére is sikerült élvezhető élményt nyújtani, ami számomra meglepő volt.

Az FPS (képkocka/másodperc) számok is alacsonyabbak voltak, mint amire számítottam. De meglepő módon, még így is sikerült játszható maradnia. Azt mondanám, hogy a low-end gépeken való futtatás mellett a Mirror 2 Project X nem veszíti el varázsát.

A játékmenet azonban kissé megváltozott. A karaktermozgás nem volt olyan folyékony, és a részletek néha homályosabbak voltak, de az élmény továbbra is ott volt. A harcokban némi akadozás és késlekedés érezhető volt, de azt mondhatom, hogy még mindig élveztem a játékot.

Ha összegeznem kellene, a Mirror 2 Project X lehetséges a low-end PC-k számára is, bár alacsony grafikán és kevésbé folyékony játékmenettel. A kihívások ellenére még mindig sikerült elmerülnöm a játék világában, és megtapasztalni a történetét.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1718312891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása