PC Gaming

Fallout 4 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Hát, barátaim, a mai nap egy kicsit kihívásokkal teli volt, ugyanis úgy döntöttem, hogy megteszem azt, amit talán sokan sosem mernének: benchmark tesztet futtattam a Fallout 4 játékon egy videókártya nélküli, szerény PC-n. Igen, jól olvastátok, a grafikakártya nem létező kategóriába tartozik, de nézzük meg, hogy milyen hősiesen küzd meg az Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 grafikus csip.

Először is, nézzük meg, hogy mi is a helyzet a játékkal. A Fallout 4 nem éppen a könnyed játékok közé tartozik, szóval kíváncsi voltam, mit tud kihozni a PC-m a dologból. Low grafikán és alacsony beállítások mellett nem számítottam csodákra, de azt kell mondanom, hogy a játék még mindig játszható maradt.

Az alacsony grafikai beállításokon a Fallout 4 kissé elveszíti az élethű részleteket, de az alap hangulat és atmoszféra még mindig érezhető. Persze, ne várjátok, hogy a textúrák életre keljenek, és az árnyékok érdekes formát öltsenek, de a játékmenet még mindig élvezhető maradt.

Az FPS-ről is beszélnünk kell. Nos, sajnos az alacsony grafikai beállításokkal sem tudtam elkerülni az alacsony fps problémát. A számok néha ingadoztak, és néhány harci jelenetnél megérzettük az FPS zuhanásokat, de összességében még játszható maradt a játék.

Összességében tehát, bár a Fallout 4 nem fog dicsérő szavakat kapni a PC-men való futásáért, mégis elmondhatom, hogy egy szó szerint kihívásokkal teli környezetben is képes volt megállni a helyét. Tehát, ha épp nincs lehetőséged egy erőteljes gaming PC-re, de mégis szeretnéd kipróbálni a Fallout 4-et, ne add fel, mert még a szerényebb gépeken is képes valami csodálatosra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr818313145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása