PC Gaming

Final Fantasy Type-0 HD - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Kezdjük azzal, hogy belevetettem magam a játék világába alacsony grafikai beállításokon. Az első pillanatokban észrevehető volt, hogy a részletek nem a csúcson vannak, de higgyétek el, a Type-0 HD még így is képes megőrizni a varázsát. A karakterek és környezetek egyszerűbbek, de még mindig meggyőzőek.

Az alacsony grafikai beállítások ellenére is sikerült játszható élményt kialakítani. Az alacsony FPS ellenére a játékmenet stabil maradt, ami nagy előny. A csaták izgalmasak és lendületesek, és bár a látvány nem olyan részletes, mint a magasabb grafikai beállításoknál, még mindig élvezetes.

A hűség kedvéért kipróbáltam a legalsó grafikai beállításokat is, és bár itt már látványosan visszaesett a részletesség, a játék még mindig játszható maradt. Az FPS valószínűleg az alsó határon mozgott, de nem éreztem megakadást vagy szaggatást.

Összességében, bár a Final Fantasy Type-0 HD nem fog a szemünk elé varázsolni szélesvásznú, éles képekkel ezen a konfiguráción, mégis elmondhatom, hogy a játék élvezhető marad. Ha nem rendelkezel a legfrissebb gaming gear-rel, ne hagyd ki ezt a remek csemegetét. A történet és a játékélmény még mindig ugyanaz marad, csak éppen egy kicsit szegényesebb grafikával.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6918313129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása