PC Gaming

BlazBlue Chrono Phantasma Extend - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem kicsit idősödött, de még mindig hűséges szolgálatot teljesít. 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 - ezek az alapok, amikkel nekivágtam a BlazBlue világának. Most, hogy a részletek tiszták, lássuk, hogy hogyan birkózik meg a Chrono Phantasma Extend ezen szerény konfigurációval.

Az alacsony grafikai beállításokon indítottam a játékot, mint a való életben, itt is az egyszerűség a kulcsszó. Az első dolog, amit észreveszel, az a karakterek részletességének csökkenése és az árnyékok lebutítása. De tudjátok mit? A játék még mindig mesés! A harcrendszer épp olyan dinamikus, mint mindig, és azok a karakterek, akikkel annyira szívesen csapod össze az ellenfeleket, még mindig magukért beszélnek.

Ami a teljesítményt illeti, az FPS szám kissé alacsonyabb, mint amit a modern gépek kifújnak, de még mindig játszható. A fluiditásnak talán kissé szegényesebb a táncában, de ha a játékélmény a fontosabb számodra, mint a csillogás, akkor nem fogsz csalódni. Meglepő módon az alacsony grafikai beállítások ellenére is sikerült élvezni a BlazBlue Chrono Phantasma Extend csodálatos világát.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr418314099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása