PC Gaming

World War Z - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Na, srácok, tegnap este nekiültem, hogy kipróbáljam a World War Z-t a saját kis PC-men, ami egy kicsit régebbi darab. Hogy miért? Nos, azért, mert kíváncsi voltam, vajon mit tud kihozni az Intel HD 4400 integrált grafikája a játékból. Na, hát nem volt egy túl erős élmény, de lássuk, hogy sikerült!

Először is, a gépem specifikációi: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és a mindentudó, vagyis az Intel HD 4400 integrált GPU. Hogy ne legyen könnyű a feladat, úgy döntöttem, hogy videókártya nélkül vetem bele magam a World War Z-be. Na, ez volt az elsőként érzékelhető hiba, hiszen már a bejelentkező képernyőnél megizzadt a gépem, mint valami szorgos méh.

De hagyjuk a bevezetőt, nézzük, hogyan szerepelt a PC-m a játék alatt! Bevallom, a low grafikai beállításokon a textúrák olyanok voltak, mintha egy gyerekrajzot néztem volna, de hűségesen felismerhetőek voltak a zombik és a környezet is. Az FPS pedig? Nos, azt már nehezebben mondhatnám barátságosnak, inkább olyan volt, mint egy cseppet túl lassú stop-motion animáció.

De azért ne sírjunk már a sörünkbe, mert valójában játszható volt. A kis gépem kitartóan próbált lépést tartani a zombihordákkal, és bár néha elakadtunk egy-egy lassú frame-nél, a játékmenet mégis élvezhető maradt.

Szóval, ha éppen nincs más lehetőséged, és a régi vasadon szeretnéd megpróbálni a World War Z-t, akkor az alacsony grafikai beállításokon, alacsony FPS mellett is hűséges társad lesz a kis géped. De ha teheted, akkor inkább fektess be egy erősebb konfigurációba!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6818314341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása