PC Gaming

Black Clover Quartet Knights - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, először is, a gépem nem egy erőmű. 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 kártya díszíti a belsőt. Már messziről se várjatok el egy csúcsteljesítményű masinát, de azért megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni belőle a Black Clover Quartet Knights játékban.

Az elindítás előtt már éreztem, hogy a grafikai élmény nem lesz az erősségem. Beállítottam mindent lowra, lejjebb vittük a felbontást is, és bekapcsoltam a "Low Spec Mode"-ot a játékban, mint a szegény emberek utolsó menedéke. Az elindulás után láttam, hogy a gépem tényleg az utolsó csepp erejéig küzd, de valahogy sikerült bejutnom a játék világába.

A látvány nem volt éppen HD minőségű, inkább olyan, mintha egy régi anime VHS-t néznék, de hűvös volt látni, hogy a karakterek és a környezet még mindig felismerhetőek és jól megkülönböztethetőek. Az alacsony grafikai beállítások miatt néhány részlet elveszett, de a játékmenet még mindig élvezetes volt.

Az FPS számokkal kapcsolatban nem számítsatok csodára. A frame rate olyan volt, mintha egy kis futballmeccset néztem volna egy lassú tévékészüléken. Az akciók nem voltak annyira simák, mint egy profi gaming gépen, de valahogy még mindig képes voltam élvezni a Black Clover világát.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9518314095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása