PC Gaming

Zwei The Ilvard Insurrection - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, végre sikerült kipróbálnom a Zwei The Ilvard Insurrection játékot a saját, kis erőforrásokkal rendelkező gépemen. Az izgalom és a kihívás várt, mivel a videókártyám nélkül, egy egyszerű Intel Core i3 processzorral és 8 GB RAM-mal, valamint a beépített Intel HD 4400 grafikával próbálkoztam. No, nem mondhatom, hogy a játék úgy futott, mint egy rakéta, de azért sikerült némi játékélményt kicsikarnom belőle.

Először is, a beállításokat lowra, grafikát alacsonyra, és mindenféle csillogást meg kényeztetést kikapcsoltam. És láss csodát, elindult! A karakterek és a környezet korántsem mutattak olyan részletességet, mint egy high-end gépen, de mégis sikerült élvezni a játék világát. Kicsit olyan volt, mintha egy régi konzolon játszanék.

Az FPS számok sajnos nem voltak a csillagos égben, inkább a földön taposkodtak. 20-30 FPS körül mozogtam, ami egyeseknek talán alacsonynak tűnhet, de meglepő módon még így is játszható maradt. A harcokban néha lelassult a tempó, de akit igazán lekötelez a történet vagy a karakterek, azok talán el tudják nézni ezt a kisebb hibát.

Összességében azt mondanám, hogy a Zwei The Ilvard Insurrection a mi kis gépünkön nem fogott lángot, de mégis volt egyfajta szépsége a lassabb tempónak. Ha valaki érdekelt a cselekményben, és hajlandó kompromisszumokat kötni a grafikai részletek terén, akkor akár még így is élvezheti a játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9518314347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása