PC Gaming

Bloody Spell - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Mint ahogy sejthető, az alacsony specifikációjú gépek nem éppen a játékok királynői, de a Bloody Spell még így is hajlandó egy kis utat mutatni a kevésbé erős masinákon. Bevallom őszintén, hogy elég alacsony grafikai beállításokra és FPS-re számítottam, de nézzük, hogy hogyan teljesített a gyűrött vásznon.

A játékot low grafikán, alacsony felbontáson és minimalista textúrákkal futtattam. Az eredmény? Nos, a frame rate nem volt éppen egy repülő start, inkább egy sétáló tempó. Körülbelül 20-25 FPS között ingadozott a játék teljesítménye, de meglepő módon még így is játszható maradt. Az alacsony grafikai beállításokkal a karakterek és környezet egyszerűbb, de még mindig élvezhetőek voltak.

A harcoknál ugyan észrevehető volt némi lassulás, de a Bloody Spell különleges harcrendszere még így is megfelelő élményt nyújtott. A játék stabilitása és az egyszerű irányítás lehetővé tette, hogy élvezhessem a cselekvés erejét, még akkor is, ha a látvány egy kicsit le volt butítva.

Összességében tehát a Bloody Spell alacsony grafikai beállítások mellett és szegényes hardveren is képes volt valamennyire játszható maradni. Ha valaki nem bírja ki, hogy ne üssön néhány démont, még egy alacsony specifikációjú gépen is képes lehet élvezni ezt a dinamikus akció játékot. De természetesen, ha tehetitek, inkább egy erősebb gépet válasszatok a teljes élményért!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7618314091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása