PC Gaming

Bright Memory - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Az előszó után hadd mondjam el, a Bright Memory nem egy új Call of Duty, de nem is egy játék ahol csak egy kicsit "pixeles" a látvány. Ez egy olyan cím, ahol az akció számít, és az egész atmoszféra elkap. Kihívás elé állítottam hűséges PC-met, hogy nézze meg, mit tud ezen a szinten.

Az első benyomásom az volt, hogy a játék elfut. Igen, az integrált grafikával és az alacsony specifikációkkal mégis be tudtam indulni. Persze, a grafika beállításait le kellett vennem minimálisra, az FPS pedig csak néha érte el a két számjegyet. De lássuk be, egyáltalán nem rossz eredmény egy konfigurációhoz képest, amit egy kis csoda, hogy elindít.

A textúrák és a részletesség nyilvánvalóan nem az, amit egy gamer high-end gépén megszoknál, de meg kell mondjam, még így is élvezetes volt a játék. Az alacsony grafikai beállítások ellenére a Bright Memory megőrzi a lendületét, és a harci jelenetek továbbra is lendületesek és izgalmasak voltak.

Persze, néha némi szaggatás és lassú FPS számú pillanatok is előfordultak, különösen nagyobb harci helyszíneken. De valahogy még így is sikerült élvezni a játékot, és elmerülni a történetben.

Szóval, ha te is hasonló specifikációkkal rendelkező géppel rendelkezel, és érdekel a Bright Memory, ne add fel előre. Persze, nem fog kinézni olyan szépen, mint a legújabb high-end gépeken, de a lényeg, hogy játszhatsz vele. Talán ez a kis kaland rávilágított arra, hogy a játékélmény nem csak a grafikán múlik, hanem a történeten és a játékmeneten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2618313323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása