PC Gaming

Call Of Duty Advanced Warfare - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Na, szóval, ma elhoztam nektek egy kis kuriózumot – kipróbáltam a Call of Duty Black Ops III-at a saját PC-men, de itt jön a csavar: videókártya nélkül. Igen, jól olvastátok, egy Intel Core i3 processzorral, 8 GB RAM-mal és az integrált Intel HD 4400 grafikus csipsszel vetettem bele magam a harcba. És most megosztom veletek a tapasztalataimat.

Először is, hadd mondjam el, hogy a low grafikán, azaz minimális beállításokon indítottam el a játékot. Az FPS szám talán nem ér fel egy űrhajóindításhoz, de meglepő módon még mindig játszható marad. A grafika természetesen nem hozza azt az éles és részletgazdag élményt, amit egy erős gép tudna nyújtani, de legalább van mozgás és elindul a dolog.

Az alacsony beállításokkal a játék tényleg olyan, mintha egy régebbi konzolon játszanátok, de az adrenalin még mindig ott van. A karakterek és a környezet kevésbé részletes, de ha a cél a túlélés és az ellenfelek leterítése, akkor még mindig megállja a helyét. Az FPS esetenként ingadozik, mint a pénzpiaci mutatók, de azért valahogy még lehet irányítani.

Szóval, ha valaki a szegények klubjába tartozik, és csak egy közepes konfigurációjú géppel rendelkezik, ne adja fel a reményt! A Call of Duty Black Ops III talán nem fog futni a legcsillogóbban, de az akció és a játékélmény még mindig megtalálható, még ha csak alacsony grafikán és kicsit ingadozó FPS-sel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3918313319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása