PC Gaming

Beyond Two Souls - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Először is, kezdjük a játékkal magával. Beyond Two Souls egy elképesztő történetvezetésű kaland, ahol a döntéseid befolyásolják a cselekményt. A karakterek kidolgozottak, a grafika lenyűgöző, és a történet folyamatosan magával ragad. De most térjünk rá, hogy milyen élmény volt a szegényke PC-men.

Be kell vallanom, az alacsony grafikai beállítások ellenére is sikerült élvezni a játékot. A low grafika és az alacsony fps ellenére is szépen futott, bár a látvány valószínűleg távol állt az eredetileg tervezettől. Az árnyékok nem voltak olyan élesek, a textúrák kissé homályosak voltak, de az élmény még mindig értékelhető volt.

Az alacsony grafikai beállításokon játszva néha éreztem a kompromisszumot, de a történet és a karakterek varázsa továbbra is átjött. Persze, néha némi laggal kellett szembenéznem, és a karakterek arckifejezései nem voltak olyan részletgazdagok, mint amennyire szerettem volna, de összességében még mindig élvezetes volt a játék.

Szóval, ha valaki hasonló szegényke PC-vel rendelkezik, ne keseredjen el. A Beyond Two Souls még ilyen körülmények között is játszható, és ha nem zavar az alacsonyabb grafikai színvonal, akkor nyugodtan belemerülhetsz a történetbe. Néha az a fontos, hogy a játékélmény maga felülírja a technikai hiányosságokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6918314083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása