PC Gaming

Naruto To Boruto Shinobi Striker - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem nem a legfényesebb csillag az univerzumban, csak egy egyszerű 8 GB RAM-mal rendelkező, Intel Core i3 processzorral felszerelt masina, és az integrált Intel HD 4400 grafikus chippel. Az elvárások nem voltak éppen magasak, de kíváncsi voltam, mennyire tudom élvezni a shinobi kalandot a szegényes gépemen.

Miután beállítottam a grafikát alacsonyra, a játék elindult. Nos, ne várjunk el csodát egy ilyen konfigurációtól. Low grafikán és alacsony beállításokon kicsit olyan érzésem volt, mintha egy ősibb arcade játékot játszanék, de meglepő módon még mindig lehetett érezni a Naruto-világ varázsát.

Az FPS a kihívást jelentette, és néha olyan alacsony volt, hogy még egy ninja is megizzadt volna. Azonban azt kell mondanom, hogy a játék még mindig játszható maradt, bár kissé rá kell szokni az alacsony fps-re. Az őszinte igazság az, hogy a harcok kicsit nehezebben irányíthatók voltak, de ha valaki el van szánva, akkor a szegényes gépén is megtapasztalhatja a shinobi élet élményét.

Összességében a Naruto To Boruto Shinobi Striker elfogadhatóan futott a videókártya nélküli gépemen. A grafikai kompromisszumok ellenére még mindig élvezhető maradt, és a szegény gamer számára is elérhetővé vált ez a ninja kaland.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9418312603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása