PC Gaming

PREY - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Hosszú órákon át szórakoztam a PREY játékkal, és szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat a saját, kissé elavult PC-mről. Nos, azt hiszem, ideje megmutatni, mire képes egy Intel Core i3 processzor, 8 GB RAM és egy integrált Intel HD 4400 grafikus kártya! Tehát, ha valaki épp egy kicsit a kevesebb szoftver, de a több játék típusa, itt az ideje kapcsolni a figyelmet!

Először is, a PREY grafikus beállításainak kezelésekor nem vártam csodát. Low grafikán indítottam a játékot, az fps-et pedig szinte végig szorongtam. Mondjuk ki őszintén, az Intel HD 4400 nem éppen egy erőmű, de azt mondhatom, hogy a játék még így is játszható maradt.

A karaktermozgás és az alapvető interakciók szinte zökkenőmentesen zajlottak, de lássuk be, a textúrák és a részletesség azért egy kicsit szenvedett. A fényeffektek és árnyékok kissé homályosak voltak, és a játék összképe egy kicsit pixelált, mint egy retró játék, csak éppen nem szándékosan.

Az első pár perc után azonban meglepődtem, hogy milyen hamar hozzászoktam a vizuális kompromisszumokhoz. A történet és a játékmenet még mindig magával ragadó maradt, és a főszereplőm továbbra is megfelelően reagált a parancsaimra.

Ami az fps-t illeti, néha egy kicsit leült, különösen nagyobb küzdelmeknél, de sosem volt olyan mértékű esés, ami megölné a játékélményt. A szegény kis gépem kijelentheti, hogy "megcsinálta", de hajlandó volt megtapasztalni az űrhorror világát, még ha kissé alacsonyabb grafikai minőségben is.

Összességében elmondhatom, hogy a PREY még egy szegényebb konfiguráción is élményt nyújt. Persze, nem fogsz találkozni a legmagasabb részletességgel és éles textúrákkal, de ha valaki megelégszik a kompromisszumokkal, akkor biztosan lehet szórakozást találni ebben a kihívást jelentő játékban

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7418313967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása