PC Gaming

Raft - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Elkészítettem a benchmark tesztet a Raft játékról a gépemen, ami nem éppen a legfrissebb darab a piacon. Egy olyan gép, ahol nincs luxus videókártya, csak egy 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 dolgozik benne.

A beállításokat persze egyértelműen le kellett lőnöm, hogy a gépem ne dőljön össze a terheléstől. Az alacsony grafika és low beállítások uralják a show-t, de ne csodálkozzatok, hiszen az FPS (képkocka/másodperc) sebességét is jócskán le kellett faragnom.

Na, de most a lényeg! Hogyan szuperált a Raft ezen a szerény konfiguráción? Nos, először is meg kell jegyeznem, hogy a low grafikánál a játék kevésbé ragyog, mint egy karácsonyfa, de még mindig megállja a helyét. A víz nem csillog olyan látványosan, a növények kissé egyszerűbbek, de a játékmenet még mindig az, amiért szeretjük ezt a túlélőjátékot.

Az FPS észrevehetően alacsonyabb, mint amire számítanánk egy high-end gépen, de hidd el, még mindig játszható marad. Az első pár perc talán furcsának tűnik majd, de hamar beleszoksz, és rájössz, hogy a sziget felfedezése és a cápák elleni küzdelem még mindig élvezetes. A játékmenet nem veszít a magával ragadó varázsából, csak éppen kicsit lejjebb veszi a lécet.

Szóval, ha valaki arra vágyik, hogy a Raft világában kalandozzon, de épp csak egy szerény géppel rendelkezik, ne hagyja ki! Low grafikán és alacsony FPS mellett is élvezetes élményt nyújt, és megadja a lehetőséget, hogy te is kipróbáld magad a túlélés izgalmas világában.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2118313965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása