PC Gaming

Darksiders II - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nemrégiben elhatároztam, hogy kipróbálom a Darksiders II játékot egy olyan PC-n, ahol nincs külön videókártya, csak az Intel HD 4400 dolgozik. Nos, a kihívás elfogadva lett, és most megosztom veletek a tapasztalataimat ezen a rendszeren.

Első benyomás: A játék tele van lenyűgöző grafikával és izgalmas akcióval, de az integrált grafikával némi kompromisszumot kellett kötnöm. Az alacsony grafika beállításokkal és alacsony felbontáson indítottam el a játékot.

Az FPS (képkocka/másodperc) észrevehetően alacsony volt, de még mindig játszható szinten. A karaktermozgás és az alapvető műveletek megfelelően reagáltak, bár néha észrevehető volt a képfrissítés lassúsága.

A látványvilág szegényesebb volt, a részletesség alacsonyabb, de még mindig megőrizte a játék lényegét. A harcrendszer érezhetően tompább volt, de ennek ellenére élvezetes maradt.

A benchmark teszt végén összefoglalva elmondhatom, hogy bár az integrált grafikával játszani a Darksiders II-t némi kihívást jelent, a játék még mindig élvezhető és játszható. Az alacsony grafika és fps ellenére sikerült belemerülnöm a történetbe és élvezni a játékmenetet.

Szóval, ha nincs más választásod, és csak egy integrált grafikus megoldás áll rendelkezésedre, akkor is érdemes kipróbálni a Darksiders II-t. Néhány kompromisszum szükséges, de a játékélmény még mindig ott van!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1918313197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása