PC Gaming

Life Is Strange Before The Storm Remastered - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, nem mindannyian rendelkezünk a legújabb videókártyákkal és csúcskategóriás processzorokkal, de ez még nem jelenti azt, hogy le kell mondjunk egy-egy jó játékélményről. Az Intel HD 4400 integrált grafikus kártya, 8 GB RAM és egy Intel Core i3 processzorral felszerelt PC-vel ültünk le, hogy kipróbáljuk, hogyan szerepel a Life Is Strange Before The Storm Remastered játék.

Az alacsony grafikai beállítások és a visszafogott FPS ellenére meg kell mondjam, hogy a játék még mindig élvezhető marad. A karakterek érzelmes története és a játék atmoszférája egyértelműen átjön még az alacsony beállítások mellett is. Bár a részletesség és az árnyékok láthatóan hiányoznak, az élmény továbbra is megragadó.

A 8 GB RAM és az Intel Core i3 processzor láthatóan nem a játék erősségei, de a rendszer még mindig képes kezelni a feladatokat. Az alacsony grafikai beállításokkal a játék futása stabilnak mondható, még ha az FPS nem is száguld felhők fölött. A loading idők kicsit hosszabbak, de ha türelmes vagy, akkor ez sem probléma.

Összességében a Life Is Strange Before The Storm Remastered játékot még egy szegényesebb konfigurációval is élvezhetjük. Az alacsony grafikai beállítások és az alacsony FPS ellenére a történet és a karakterek varázsa még mindig érvényesül. Tehát, ha a pénztárcád kicsit szegényes, de mégis szeretnéd átélni ezt az érzelmes kalandot, ne habozz megtenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6718312915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása