PC Gaming

Dragon Ball Xenoverse 2 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Az én kis gépem egy szerény konfigurációval rendelkezik: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400 vezérlő van az irányítás alatt. Tudtam, hogy a kihívások előtt állnak, de kíváncsi voltam, mennyire élvezhető a Dragon Ball Xenoverse 2 még alacsony grafikán is.

A játék indítása után rögtön látszott, hogy az integrált grafika nem hagy cserben, de számítani kell néhány kompromisszumra. Az alacsony grafikai beállítások és felbontás mellett a karakterek textúrái kevésbé részletesek, és a környezet sem olyan látványos, mint a dedikált videokártyával rendelkező gépeken. De nézzük csak, mit tudtam kihozni belőle!

A harcok során érezhető volt a szaggatás és az alacsony fps, de meglepő módon még mindig élvezetes volt a játék. Az alacsony grafikai beállítások ellenére a karakterek mozgása sima maradt, és a harcok lendületesek voltak. Persze, a környezet részleteitől el kellett búcsúznom, de a Dragon Ball élmény még így is megvolt.

Összességében, bár nem értem el csúcsteljesítményt a PC-men, a Dragon Ball Xenoverse 2 még mindig játszható maradt. Ha valaki nem rendelkezik erős géppel, de mégis szeretne egy kis Dragon Ball akciót, akkor a legalacsonyabb grafikai beállításokkal is élvezheti a játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1318313167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása