PC Gaming

Nioh - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy egy ilyen szerény konfigurációval szemben a Nioh nem lesz éppen baráti. Nos, az igazság az, hogy az Intel Core i3 processzor és az 8 GB RAM mellett sikerült egy játszható teljesítményt kicsikarni a rendszerből. Az integrált grafikus vezérlővel ugyan nem fogunk csodákat látni, de legalább a harcokat megnyugtatóan le tudjuk játszani.

Low grafikai beállításokon a játék éppen csak megfelelően fut, és bár az FPS nem száll magasra, mégis játszható marad. Az alacsony grafikai beállítások segítenek a játék stabilitásában, de nyilvánvalóan nem érhetjük el a látványosság csúcsát. Az alacsony részletességű textúrák ellenére a karakterek és a környezet ismerős marad, ami a Nioh egyedi atmoszféráját továbbra is átadja.

A harcoknál, bár néha az FPS hullámzik, mégis könnyedén irányíthatjuk a karaktert. A kihívás itt is megvan, de talán némi taktikai megközelítés szükséges az ellenfelekkel való küzdelemben. Az alacsony FPS néha meglepő helyzeteket teremt, de valahogy még így is sikerült átvészelni a kihívásokat.

Összességében a Nioh szórakoztató élményt nyújt még egy szegényebb konfiguráción is. Aki elszántan küzd a beállításokkal, az élvezetes időt tölthet a játékkal anélkül, hogy a legújabb és legfényesebb hardverek birtokában kellene lennie.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8818313933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása