PC Gaming

Mafia II Director's - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, először is szembe kell néznünk a tényekkel: az eredmények nem a csúcsteljesítményről szólnak. Low grafikán és alacsony beállítások mellett a játék futott a gépemen, de érződött, hogy a rendszernek meg kell küzdenie a kihívással. Az alacsony fps számok néha megpróbálták elrontani a bulit, de azért még játszható maradt.

A grafikai kompromisszumok ellenére a Mafia II hangulata és története még mindig ugyanolyan magával ragadó, amennyire emlékeztem. A karakterek és a város élettel teli atmoszférát teremtenek, még akkor is, ha a részletesség terén kisebb engedményeket kellett tennem.

Az alacsony grafikai beállításokkal járó kihívások ellenére a játékmenet nem vált lehetetlenné. A gépem kihívás elé állította a játékot, de még mindig élvezhettem a maffia világába való belemerülést.

Összességében tehát elmondhatom, hogy bár a Mafia II nem garantálja a luxusgrafikát ezen a konfiguráción, még mindig élvezetes élményt nyújt. Az integrált grafikus egységgel rendelkező gépek tulajdonosai is belevághatnak a maffiavilágba, ha hajlandóak némi teljesítménykompromisszumot kötni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9918312907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása