PC Gaming

Mass Effect Andromeda - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Elsőként is hadd említsem meg, hogy a tesztjeimet egy olyan gépen hajtottam végre, amely nélkülözi a külön videókártyát. Igen, egy olyan gépről beszélünk, ahol mindent az Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 grafikus egység bírt el.

Kezdjük azzal, hogy az ilyen konfigurációval a játékot csak low grafikai beállításokon tudtam futtatni. Az alacsony grafika és a viszonylag alacsony FPS ellenére azonban örömmel jelentem, hogy még mindig játszható élményt nyújtott. A karakterek és a környezet megfelelően felismerhetőek voltak, és bár néhány részlet elveszett, a játékmenet még mindig élvezhető maradt.

Az alacsony grafikai beállítások miatt néhány textúra és fényeffekt hiányzik, ami azonban szinte elkerülhetetlen volt egy integrált grafikával rendelkező gépen. Az FPS szám alacsonyabb volt, mint amit a mai játékosok megszokhattak, de ezen a konfiguráción még mindig meg lehetett tapasztalni a Mass Effect Andromeda izgalmas történetét és világát.

A játék érdemeit és szépségeit nem sikerült teljes mértékben kihozni a hardver korlátai miatt, de azért láttam néhány csillogást, ami azt mutatja, hogy még a legkisebb gépek is képesek valamilyen szinten élvezetes játékélményt nyújtani.

Összességében elmondhatom, hogy bár a Mass Effect Andromeda nem mutatja meg teljes ragyogását egy alacsony teljesítményű PC-n, még mindig játszható és élvezhető. Tehát, ha épp csak egy szegényebb konfigurációval rendelkezel, ne hagyja ki ezt a csodálatos sci-fi kalandot!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3418312905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása