PC Gaming

Dysmantle - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Először is, a konfiguráció: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és mint említettem, az Intel HD 4400. Az elvárásokat szegényesre kellett venni, de azért elhatároztam, hogy kipróbálom a Dysmantle-t.

A játékot low grafikán indítottam el, és nem meglepő módon, az FPS kicsit hagyott maga után. Az alacsony grafika beállítások miatt a részletek leegyszerűsödtek, de hű maradt az alap atmoszférájához. A látványon persze lehetett volna javítani egy jobb géppel, de azért a karaktermozgás és az alapvető játékélmény még mindig jól átjött.

Az FPS számok nem voltak éppen szívderítőek, de a játék még mindig játszható maradt. Néhány lassítás és apró akadás itt-ott, de az alapvető játékmenetet nem befolyásolta nagy mértékben. A küzdelmek során azért éreztem, hogy a reakcióidőm néha kissé szenvedett az alacsony FPS-től.

Végszóként elmondhatom, hogy bár nem a legfényesebb grafikai élmény, a Dysmantle még mindig élvezhető low grafikán is egy szegényesebb konfiguráción. Ha nincs más lehetőséged, és csak egy hasonló géped van, akkor sem kell lemondanod a játékról. És ki tudja, talán egy nap eljutok egy erősebb gépig, de addig is élvezem a játékokat, amennyire csak lehet ezen a kicsit elavult masinán.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9718313161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása