PC Gaming

Dynasty Warriors 8 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Ma egy kicsit eltérünk a megszokott útvonaltól, és belevetjük magunkat egy Dynasty Warriors 8 benchmark tesztbe egy kicsit szegényebb konfiguráción. Nem kell high-end grafikára számítani, csak egy egyszerű, átlagos gépet: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400 grafikus kártya. Így néz ki a helyzet, amikor a hardver nem a legfrissebb, de a játékélmény még mindig a főszereplő.

Elindítottam a játékot a legalacsonyabb grafikai beállításokon, és őszinte leszek, nem vártam csodát. A textúrák nem ragyognak, a részletek hagyományosak, de a játék még mindig elindul. Az integrált grafikus kártya nem az erőssége a legújabb játékok futtatásában, de a Dynasty Warriors 8 megdöbbentő módon még mindig játsszható.

Az alacsony grafikai beállításokon az FPS szám valóban nem a csillagos ég, de nem lehetetlen játszani vele. A harci szekvenciák dinamikusak és élvezetesek maradnak, bár a látványosság némileg hiányzik. Az integrált grafikával számolva a látvány nem az elsődleges szempont, de a játékmenet még mindig magával ragadó.

A benchmark eredmények összefoglalva egyértelművé teszik, hogy a low-end konfigurációval nem fogunk rekordokat dönteni, de a játék még mindig játszható marad. Az alacsony grafikai beállítások és az alacsony FPS ellenére a Dynasty Warriors 8 képes életben tartani a szellemét egy átlagos PC-n is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3518313159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása