PC Gaming

Nier Automata - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Kezdjük azzal, hogy az alapvető dolgokat letudjuk. Az FPS számokat el lehet felejteni. Low beállítások mellett, alacsony grafikán, gyakran éreztem, hogy inkább egy diavetítést nézek, mint egy játékot játsszak. Na, de hát ez van, nem mindig lehet úgy hadonászni a grafikával, mint egy high-end gépen.

A játékot elindítva először is belebotorkáltam a beállítások menüjébe. Low grafikán, mindenféle extra effekt és csillogás kikapcsolva, hogy egyáltalán működjön. És igen, működött! Az alacsony grafikán még mindig érezhető volt a Nier Automata lenyűgöző világa, de számoljatok meg, hány pixelből áll egy karakter arcának egy részlete, mert ez a tudás valószínűleg most sokkal értékesebb lesz.

A frame rate pedig? Hát, ne várjátok el a csillagokat. Alacsony FPS számok, de még játszható szinten. A harcoknál persze néha előfordultak kis "lag" pillanatok, de azt mondanám, hogy ez egy elfogadható ár azért, hogy legalább belefuthatok a Nier Automata lenyűgöző történetébe.

Összességében tehát mit mondhatnék? Nos, ha nincs más választásod, és az összes modern játékot szeretnéd kipróbálni a régi hűséges PC-eden, akkor a Nier Automata is megtehető. Low grafikán, alacsony FPS-sel, de a lényeg, hogy meg lehet csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1418313925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása