PC Gaming

Middle-Earth Shadow of War - Intel Core i3 & Intel HD 4400
Nos, a gépem egy egyszerűbb verzió: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor, és az integrált Intel HD 4400 kártya. Egy szóval: alap.

Ami a játékot illeti, nos, a beállításokat az alacsony grafikára kellett csökkentenem, hogy játszható maradjon. Az fps számok nem éppen repülnek, ahogy azt egy high-end géptől megszokhattuk volna, de meglepő módon még mindig játszható marad. A látvány valószínűleg nem fogja levenni a lábáról a grafikafrikiket, de a történet és a játékmenet még mindig élvezhető marad.

Az alacsony grafika és az alacsony fps ellenére éreztem a játék szépségét és izgalmát. A harcok még mindig feszültséggel teli és élvezetesek, bár az árnyékok és a részletesség hiánya észrevehető. De hallgass, azért még mindig van valami különleges egy epic csata közben!

Összességében a Middle-Earth Shadow of War játszható marad a mi szerény gépünkön is, ha hajlandóak vagyunk elengedni néhány grafikai kényeztetést. Persze, aki csak a vizuális élményért játszik, az jobban jár egy erősebb konfigurációval, de nekünk, akiknek a kisebb gépeken is van egy kis karakterünk, még mindig lehetőségünk van élvezni ezt a fantasztikus játékot.

Remélem, hogy ez a rövid beszámoló segít nektek abban, hogy eldöntsétek, érdemes-e nekiállni a Middle-Earth Shadow of War-nak egy kisebb teljesítményű gépen. Számomra mindenképpen igen, mert a lényeg itt a játékélmény, nem pedig a grafika csillogása.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5118312895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása