PC Gaming

NEO The World Ends With You - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Szóval, a gépem a szegény kategóriába tartozik: 8 GB RAM, egy Intel Core i3 processzor, és ami még szomorúbb, integrált Intel HD 4400 grafikus chip. Még egy dedikált videókártya is alig férne el a házban, úgyhogy azt mondtam magamban, hogy "Miért is ne próbálnám ki a NEO-t ezen a kis ócskaságon?"

Nos, a végeredmény? Hűha, barátaim, elmondhatom, hogy az alacsony grafikai beállításokkal és 800x600-as felbontással épp csak játszhatóvá vált. Persze, az FPS szám lecsökkent, mint a lejtőn guruló szánkó, de azért még a legkisebb méretezésű pixelek mögött is felismertem a karaktereket.

A játék maga viszont egész jól tartja magát. A látványvilág ugyan nem olyan szemet gyönyörködtető, mint egy high-end gépen, de még mindig sikerült élvezni a stílusos art design-t és a frenetikus harcokat. A városi dzsungelben való kóborlás valahogy még mindig lekötött, még ha a textúrák nem is voltak a legélesebbek.

Szóval, ha valaki úgy érzi, hogy a gépéből még mindig ki lehet cselezni némi játékélményt, akkor próbálja ki a NEO-t. Persze, az alacsony grafikán és FPS-en túl is felsorakoznak a gyengécske pontok, de valahogy mégis képes voltam belemerülni a történetbe. Szóval, ha valaki úgy érzi, hogy a gamer élet számára örök kihívás, akkor hajrá, próbálja ki a NEO-t a saját low-end gépén, csak számítsa bele, hogy néhány látványelemről le kell mondania.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr918313917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása