PC Gaming

Far Cry 4 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Egy olyan PC-vel próbálkoztam, ahol videókártya helyett az integrált Intel HD 4400 dolgozik, 8 GB RAM társaságában, és egy szerény Intel Core i3 processzor vezeti az eseményeket.

Az első benyomások a beállításokkal való küzdelemben merültek fel. Low grafikán és alacsony felbontáson indítottam el a játékot, de már az első pillanatokban érezhető volt a szegénység. Az FPS számok alacsonyak voltak, és néha elég durván ingadoztak. De ne keseredjünk el, mert bár a látvány messze van a mai standardoktól, a játék még mindig játszható.

A karaktermozgás és az alapvető műveletek rendben zajlanak, de a textúrák és a részletesség hagy némi kívánnivalót maga után. A távoli látóhatár és a látványosságok lecserélésre szorulnak, de ha a cél az, hogy élvezd a történetet, és nem ragaszkodsz a látványhoz, akkor ez a konfiguráció még mindig képes kielégíteni az FPS éhséget.

A harcok során előfordul néhány szaggatás és lassulás, de ha sikerül megszokni, akkor egy kihívásokkal teli, de mégis élvezhető játékélmény vár rád. A Far Cry 4 igazán alacsony beállításokon sem veszíti el varázsát, és bár néha mintha egy diavetítést néznél, a történet és a játékmenet még mindig magával ragadó marad.

Összességében elmondható, hogy egy alacsony költségvetésű PC-vel is élvezhető a Far Cry 4. Aki nem ijed meg a szegényes grafikától és az alacsony FPS-től, az még mindig találhat egy kis örömöt ebben a világban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9118313141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása