PC Gaming

Far Cry New Dawn - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, először is, ne várjátok a csodát. Az ilyen alacsony konfigurációval nem lehet számítani magas felbontásra vagy ultra grafikai beállításokra. Az én rendszerem mindössze 8 GB RAM-mal és egy Intel Core i3 processzorral van felszerelve, szóval az elvárásaim azért alacsonyabbak voltak.

Az alacsony grafikai beállításokkal és minimális részletességgel bekapcsoltam a játékot, és itt az eredmény: az FPS számláló alacsony volt, néha szinte lassú, de meglepő módon még mindig játszható maradt. Az alacsony grafikánál a textúrák kevésbé részletgazdagok, és a távoli objektumok homályosabbak, de a játékmenet még mindig élvezhető.

Amikor az alacsony FPS-ről beszélek, ne képzeljétek el a szó szoros értelmében a diavetítőt. A játék futása kihívást jelenthet néha, de még mindig lehet vele játszani, és meglepő módon néhány akciószekvencia is élvezetes maradt.

Az összességében tapasztaltam, hogy Far Cry New Dawn a PC-men, integrált grafikával, alacsony grafikai beállítások mellett, bár kihívást jelentett, de játszható maradt. Ha valaki csak a történetet és a játékélményt keresi, és nem zavarják a lassabb FPS-ek, akkor még egy ilyen egyszerű konfigurációval is élvezheti a játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6218313137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása