PC Gaming

Far Cry Primal - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem nem a legújabb csodák közé tartozik, egy 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és az integrált Intel HD 4400 grafikus kártya hatalmasítja fel. Az alapoknál maradva, de a PC játékok világában még mindig van helye ennek a kis harcosnak.

Nos, a Far Cry Primal nem éppen a kedvencek között szerepelt a gépemen. Belevetettem magam a dzsungelekbe és barlangokba, de az integrált grafikával játszva már az alacsony grafikai beállítások is kihívást jelentettek. Low grafikán az élet szegényebb, a részletek kevesebbek, de valahogy még mindig kibírható volt.

Az FPS-ingadozások kissé megkeserítették a harcot, és a low beállítások mellett sem tudtam teljesen elkerülni az akadozást. Egy kis szegény szókinccsel élve, néha mintha egy öreg teherautót vezettem volna a grafikai dzsungel útvesztőjében.

De a fontos kérdés: Játszható volt? Igen, de a tűzszóró mamutok és a vadállatok közötti harcokban néha úgy éreztem, mintha a múltból próbálnék elszökni egy időgépen keresztül. De valahogy mégis élveztem az ősi időkbe való visszatérést, még ha az fps számláló néha egy kicsit szánalmasan mozgott.

Szóval, ha valaki hasonló konfigurációval rendelkezik, és a Far Cry Primal világába szeretne merülni, ne hagyja, hogy az alacsony grafika és az FPS-ingadozások elvegyék a kedvét. Néhány kompromisszummal és egy kis szegény szókincs használatával még mindig lehet egy szórakoztató kihívás a dzsungelekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr718313133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása