PC Gaming

Need For Speed Rivals - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Először is, a játékról magáról pár szó. A Need For Speed Rivals egy száguldó autós csemege, ahol az utcai versenyek és a rendőrségi üldözések találkoznak. A grafikája ámulatba ejtő magas beállításokon, de ezen a konfiguráción kénytelen voltam a legalsó szintre állítani mindent.

A játék futott, de lássuk be, nem hozott magával minden szépséget és ragyogást. Az alacsony grafikai beállításokon a részletekben érezhetően hiányzik valami, de az alapvető élmény még mindig élvezhető volt. Az autók sebessége, az üldözések izgalma, mindez megvolt, bár némi szegényesebb látványvilágban.

Az FPS számok is alacsonyak voltak, de éppen játszható szinten. Általában 20-30 FPS között mozogtam, ami nem a legideálisabb, de aki már játszott hasonló körülmények között, az tudja, hogy el lehet szokni ettől a tempótól.

Összességében a tapasztalatom a következő: egy szegényebb konfigurációval is élvezhető a Need For Speed Rivals, ha hajlandó vagy alacsony grafikai beállítások mellett játszani és túllépni a kisebb teljesítményen. Azoknak, akiknek nincs lehetőségük vagy éppen nincs kedvük a legújabb hardverekre költeni, még mindig van esélyük élvezni ezt a szórakoztató játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1118313903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása