PC Gaming

A GTA 5 című dokumentumfilmről van szó

Amennyiben valamiről beszélünk, akkor a GTA 5 egyike azoknak a videojátékoknak, amelyek megalkotása érdekességet nyújthat, így bizonyára érdeklődést vált ki a rajongókban, hogy hogyan alakult ki ez a három főszereplős történet olyanná, amilyen végül világszerte sikeres lett.

a_gta_5_cimu_dokumentumfilmrol_van_szo.png

Korábban úgy tűnt, hogy a Rockstar bemutatná ezt a rajongóknak egy GTA 5 dokumentumfilm formájában, azonban úgy hallani, hogy bár készült felvételek a kulisszák mögött, a készítők végül mégis úgy döntöttek, hogy nem kívánnak semmit sem kezdeni ezekkel a felvételekkel.

Erről beszéltek Shawn Fonteno, Ned Luke és Steven Ogg, a GTA 5 színészei a Streamly.com munkatársaival folytatott kérdés-válasz részben, ahol konkrétan szóba került a dokumentumfilm is. Luke még azt is megemlítette, hogy óriási hiba, hogy a Rockstar nem használt fel semmit a felvett anyagokból, melyek sokat érhettek volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr5118384117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása