PC Gaming

Call Of Duty Infinite Warfare - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A tesztalany egy videókártya nélküli PC, mindössze 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral és az integrált Intel HD 4400 grafikával. A beindítás előtt egy kis izgalmat éreztem, hiszen ez a gép nem az a high-end erőmű, amit a játékokhoz ajánlanak. De hát mit ne mondjak, a játék szeretettel fogadta.

Először is, a grafikai beállításokat lejjebb kellett vennem, mint egy átlagos repülőgép leszállási pályája. Low grafikán és alacsony felbontáson próbáltam megadni egy esélyt a játéknak. Az eredmény? Nos, nem vártam csodát, de meglepődtem.

A játék valóban futott, még ha nem is a látványosságok teljes pompájában. Az alacsony grafika és a kevésbé részletes textúrák ellenére a játék még mindig tisztesen nézett ki. Az FPS viszont nem volt a legmagasabb, olykor lecsúszott az elfogadható szint alá, de meglepő módon még így is játszható maradt.

A harcok során az alacsony fps nem igazán volt észrevehető, és a játékmenet továbbra is élvezetes maradt. Persze, a grafikai élmény egy kicsit szenvedett, de ha valaki nem feltétlenül az ultra-realizmusra vágyik, akkor még egy ilyen kis szegény gépen is élvezheti a Call of Duty: Infinite Warfare-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8718313315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása