PC Gaming

Minecraft - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Ma kipróbáltam a Minecraftot egy olyan PC-n, ami nélkülözi a dedikált videókártyát. Az eszközöm egy 8 GB RAM-mal rendelkező, Intel Core i3 processzorra épülő gép, mely az integrált Intel HD 4400 grafikával próbálja megbirkózni a pixelvadász kihívásaival.

Először is, a játékot alacsony grafikai beállításokon teszteltem, ahol az árnyékok és textúrák minimalizálva voltak. Az Intel HD 4400 az ilyenkor megszokott alacsony fps-sel küzd, de meglepően játszható marad. A kezdeti betöltés kicsit időigényes, de miután a világok összeálltak, a játék tűrhető sebességgel futott.

Aztán még egy fokkal lejjebb vittük a grafikát, azaz a "low" beállításokra. Ezen a ponton érezhető volt a látványbeli veszteség, de a játék még mindig játszható maradt. A fps néha alacsony volt, de egyáltalán nem akadályozott meg abban, hogy élvezzem a Minecraft varázslatos világát.

Azt kell mondanom, hogy ez a kis kísérlet megerősített abban, hogy még egy integrált grafikával rendelkező, alap PC is képes lehet élvezetes Minecraft élményre. Persze, nem várhatunk csúcsminőséget, de a játékmenet még mindig élvezetes marad.

Végül is, a Minecraft az a játék, amely kicsit lejjebb engedi a grafikai követelményeket, hogy minél több ember számára elérhetővé váljon. Tehát, ha te is egy egyszerűbb konfigurációval rendelkező PC-t használsz, ne szalaszd el a lehetőséget, hogy belemerülj a Minecraft kockás világába!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8418312893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása