PC Gaming

Teljesen újra kezdődött a Prince of Persia

A Ubisoft 2020-ban bejelentette a Prince of Persia nagy visszatérését, de sajnos a tervezett The Sands of Time remake 2021 elejére még mindig nem jelent meg. A játék előzetesére érkező kritikák miatt többször is halasztották, és még a fejlesztőcsapatot is cserélték.

teljesen_ujra_kezdodott_a_prince_of_persia.png

Különböző belsős források szerint teljesen újrakezdték a fejlesztést. Az Insider Gaming szerint érdemes elfelejteni mindent, amit a kiszivárogtató trailerben láttál vagy hallottál, mivel a remake-et alapjaiban újraalkották. Ez nagy változás a Ubisoft korábbi, a fejlesztő stúdió váltásáról szóló nyilatkozatához képest.

A kiadó azt állította, hogy a Ubisoft Montreal veszi át a fejlesztési feladatokat a Mumbai/Pune-i kirendeltségektől, miközben figyelembe veszik a visszajelzéseket. Úgy tűnik azonban, hogy ez már nem igaz, az Insider Gaming szerint az egészet alapjaiban újratervezték, így teljesen új látványvilágra, animációkra, mechanikákra és parkourra számíthatunk. Emellett Yuri Lowenthal, aki eredetileg a 2003-as játék hercegét szinkronizálta, állítólag nem tér vissza, annak ellenére, hogy a remake eredeti előzetesében még hallható volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr7118385333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása