PC Gaming

Final Fantasy Type-0 HD - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Kezdeném a játékról szóló rövid értékeléssel. A Fatal Frame: Maiden of Black Water egy elég félelmetes kaland, tele van paranormális eseményekkel és egyedi kamerás mechanikával, ami még a bátorabb játékosokat is kihívás elé állítja.

Most pedig lássuk, hogyan teljesített a szegényember PC-men. Természetesen beállítottam mindent a legalacsonyabbra, low grafikán, hogy még az integrált grafikus kártya is bírja. Nos, a játék futott, ami már önmagában egy nagy dolog.

Az alacsony grafikai beállítások mellett számolni kellett némi textúra kopással, és a karakterek nem voltak épp a legreszletesebbek, de még mindig felismerhetőek voltak. A félelmetes hangulatot sikerült fenntartani, és a történetet is élvezhetően követhettem.

Az FPS sajnos alacsony volt, néha lejjebb csúszott, mint a gyorséttermi munkás bére. De itt a jó hír: még így is játszható maradt. Persze ne várjunk csodát, de ha valaki hajlandó beletörődni némi rángatódzással, akkor a Fatal Frame: Maiden of Black Water egy szegényember PC-n is kiverhetetlen.

Végül is, a teszt alapján elmondhatom, hogy a játék játszható, de persze nem olyan élmény, mint egy high-end gaming riggel. Szóval ha épp pénzszűkében vagy, de mégis szeretnéd kipróbálni ezt a különleges játékot, akkor próbáld ki a szegényember módszert.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4318313131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása