PC Gaming

Final Fantasy XIII-2 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Hoztam nektek egy kis élménybeszámolót a Final Fantasy XIII-2 játék futtatásáról a saját PC-men, ahol egy videókártya nélküli rendszerrel, 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral és integrált Intel HD 4400 grafikával próbáltam ki a játékot.

Nos, először is, nem számítottam különösen sima futásra a PC-men, de azt kell mondanom, hogy meglepően játszható volt. Az alacsony grafikán és beállításokon egyáltalán nem nézett ki rosszul, sőt, a játékélmény még mindig megmaradt.

A grafikai beállításokat low-ra kellett állítanom, és az fps számok tényleg alacsonyak voltak. Az integrált grafika korlátai miatt nem számíthattam csúcsteljesítményre, de a játék még mindig futott, és az alacsony fps ellenére is játszható maradt.

A karakterek és a környezet még mindig lenyűgözőek voltak, bár a részletek kissé hiányoztak az alacsony grafikai beállítások miatt. A harci rendszer pedig stabilan működött, és a történetmesélés továbbra is magával ragadó maradt.

Végszóként elmondhatom, hogy bár a Final Fantasy XIII-2 nem a legoptimálisabb élmény volt az én konfigurációmhoz képest, mégis élvezhetően játszható maradt. Ha valaki hasonló helyzetben van, és csak egy közepes PC-vel rendelkezik, akkor is meg lehet próbálni a játékot, különféle beállításokkal játszva a legjobb eredményekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8218313127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása