PC Gaming

Ys IX Monstrum Nox - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Nos, a gépem nem egy erőmű, mindössze 8 GB RAM-mal rendelkezik, Intel Core i3 processzor hajtja, és az integrált Intel HD 4400 gondoskodik a grafikáról. Szóval már a kezdetekkor sejtettem, hogy a játékhoz alacsony grafikán kell majd nyúlnom.

Az Ys IX Monstrum Nox maga egy lenyűgöző kaland, tele izgalmas sztorival és színes karakterekkel. Ahogy belevetettem magam, azonnal észrevettem, hogy a low grafikai beállításokon a látványosság kissé szenved. A textúrák nem ragyognak, az árnyékok kissé laposak, de hát, mit vártam egy integrált grafikától?

A játék alacsony beállításokon szépen futott, bár látható volt, hogy a PC-m néha megküzd a feladattal. Az FPS az alacsony kategóriában mozgott, de valahogy mégis játszható maradt. A harcok során tapasztaltam némi laggot, de semmi olyat, ami teljesen tönkretenné az élményt.

Tehát, bár a PC-m nem a legjobb barátja az Ys IX Monstrum Noxnak, mégis meg tudjuk oldani egy kis alacsony grafikai szinten. Ha ti is hasonló konfigurációval rendelkeztek, ne ijedjetek meg, próbáljátok ki, és érezzétek meg a monstrumokkal való találkozás izgalmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4918314343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása