PC Gaming

Attack On Titan 2 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Na, eljött az idő, hogy megosszam veletek a legújabb játékmorzsákat a PC-men, és most a soron a Attack on Titan 2! Hogy miért pont ezt választottam? Nos, egy kis kihívás mindig jól esik, különösen, ha a videókártyám épp a felhők között pihen. Tehát, tartsátok szorosan a szoknyátokat, mert most bezúzom a tesztek szigorú világát!

Nos, a gépem nem egy high-end szörnyeteg – mindössze 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy integrált Intel HD 4400 a fedélzetén. Azt mondják, a külső nem minden, ugye?

Az indulás előtt egy pillantást vetettem a játékra. Attack on Titan 2 - ahol óriásokkal szemben kell felvennünk a harcot. Az előzetes hype-ot elnézve már előre izgatott voltam, de meg kellett szembesülnöm a valósággal: "Grafika: Alacsony".

Lássuk be, nem vártam 4K-t és ultraképességeket egy integrált grafikától. Állítsátok be a textúrákat alacsonyra, a részletességet a minimumra, és ne is ábránduljatok el az árnyékoktól. Igen, a beáldozott szépségért cserébe kapunk egy játékot, ami még hajszálnyi részlettel is életképes.

Az FPS nem száguldott magasba, mint Superman egy rossz álom után. Low beállításokon játszva megküzdöttünk a 30 FPS-rel, olykor-néha sikerült őket megérinteni. Azt mondják, hogy a győzelem édes íze akkor is élvezhető, ha alacsony grafikán verekedünk meg az óriásokkal.

De ne add fel, mert itt még nem ér véget a történet. A játék még alacsony beállításokon is játszható, a lassabb ütemben is élvezhető. Az igazi harcosok nem a grafikában, hanem a szívük mélyéről jövő Titan-ölő akcióban találják meg a boldogságot!

Szóval, ha épp a pénztárcád növekedését várod, de közben egy kis Attack on Titan kihívásra vágysz, akkor vedd elő a szegényebb gépedet, rakj egy mosolyt az arcodra, és induljon a harc az óriások ellen!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2018314053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása