PC Gaming

Assault Spy - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Ma egy kicsit szegényebb konfigurációról szeretnék mesélni nektek, hiszen kíváncsi voltam, hogy vajon milyen élményt nyújt az Assault Spy játék a videókártya nélküli PC-men. Tehát itt a helyzet: 8 GB RAM, Intel Core i3 processzor és egy kicsit szegényes, de hűséges társ, az integrált Intel HD 4400 grafikus kártya.

Először is, a játékot low grafikai beállításokon indítottam, szinte mindent a legalacsonyabbra állítva. Az első benyomások pozitívak voltak - bár a grafika nem ragyogó, még mindig felismerhetőek voltak a karakterek és környezet részletei. Az alacsony grafikán való játszás mégsem azt jelenti, hogy elveszik a játék hangulata. A karakterek mozgása sima, és az alapvető akciók könnyen végrehajthatók voltak.

Az FPS (képkocka per másodperc) sajnos alacsony volt, de még mindig játszható szinten. A harcoknál észrevehető volt a lassulás, de nem olyan mértékben, hogy ellehetetlenítse a játékot. A legtöbb időt azokban a részekben töltöttem, ahol több karakterrel kellett megküzdenem, és bár néhány apró szaggatás előfordult, összességében élveztem a kihívást.

Összességében elmondhatom, hogy az Assault Spy alacsony grafikán még mindig élvezetes élményt nyújtott a PC-men. A játékmenet megmaradt, a történetmesélés nem veszített az értékéből, és bár a grafika nem a legfényesebb, az integrált grafikus kártya ellenére is élvezetes volt vele játszani. Tehát, ha a géped nem a legújabb és legfényesebb, ne keseredj el, még mindig lehet vele szuper játékélményt átélni! Remélem, ti is találtok ilyen kihívásokat, amik segítenek élvezni a játékokat még egy kicsit szegényebb setupon is. Jó játékot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr9018314051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása