PC Gaming

Haven - Intel Core i3 & Intel HD 4400

Haven egy lenyűgöző kalandjáték, amelynek gyönyörű grafikája és lüktető atmoszférája van. Azonban a gépem sajnos nem egy erőmű, és így kénytelen voltam alacsony grafikai beállításokon játszani.

A játékot low grafikán teszteltem, és őszinte leszek, az eredmények vegyesek voltak. Az alacsony grafikai beállításokkal a játék még mindig megtartja a varázslatát, de érezhetően lefarag a részletekből. A textúrák kevésbé részletesek, és a karaktereknél is észrevehető a minőség csökkenése. Az integrált grafikával a környezet sokszor kissé homályosnak tűnik, és a fényeffektek sem érvényesülnek olyan erőteljesen.

Az FPS (képkocka per másodperc) szempontjából sem állunk túl jól. Az alacsony grafikai beállítások mellett tapasztaltam néhány ingadozást és laggolást, különösen intenzívebb jeleneteknél. Az élmény tehát messze van a tökéletestől, de még mindig játszható.

Összességében a Haven nem a legideálisabb választás a szegényes géppel rendelkező játékosok számára, de az alacsony grafikai beállításokon még mindig élvezetes élményt nyújt. Ha elfogadjuk, hogy némi kompromisszumra van szükség a vizuális élmény terén, akkor a történet és a hangulat még mindig magával ragadó marad.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, hogy a saját géped milyen teljesítményt nyújt a Haven játékhoz, akkor ne habozz, és oszd meg velem is a tapasztalataidat! Kíváncsi vagyok, ki milyen eredményeket ér el a saját setupján!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4618313017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása