PC Gaming

Hitman 2 - Intel Core i3 & Intel HD 4400

A gépem nem éppen a játékok csúcskategóriájába sorolható, hiszen csupán 8 GB RAM-mal, Intel Core i3 processzorral és egy integrált Intel HD 4400 grafikus chippel rendelkezik. Azt már előre sejtettem, hogy az élmény nem lesz olyan, mint egy high-end gépen, de kíváncsi voltam, hogy mennyire fogom megszenvedni a dolgot.

Belevetettem magam a Hitman 2 világába alacsony grafikai beállítások mellett, és a tapasztalatok nem voltak rosszak, bár az FPS-mérő néha olyan számokat dobott fel, amik inkább lassú kocogásnak feleltek meg, mintsem száguldásnak.

Low grafikán játszva a játék tényleg nem mutatja meg magát a legszebb oldaláról. A textúrák homályosabbak, az árnyékok kevésbé részletgazdagok, és az összkép inkább emlékeztet egy régi mozi vászonjára, mintsem egy modern számítógépes játékra. Viszont a lényeg, hogy még mindig játszható.

Az alacsony grafikai beállításokkal persze jár egy kisebb kompromisszum a látványvilágot illetően, de az élmény még mindig ott van. A karakterek felismerhetőek, a történetvezetés élvezetes, és az alapvető játékmenet megmarad. A lassabb FPS ellenére a játékélmény nem vált túlságosan frusztrálóvá, és az alacsonyabb grafikai szint ellenére is élveztem a küldetéseket.

Végső soron a Hitman 2 tehát bebizonyította, hogy még egy szerényebb konfiguráción is élvezhető marad. Persze, a high-end grafikától távol vagyunk, de ha valaki hajlandó elengedni a csillogást a javára, és az alacsonyabb beállításokkal is beéri, akkor a játék még egy szegényebb PC-n is kiváló szórakozást nyújthat. Így hát ne hagyjátok ki, ha véletlenül egy hasonló konfigurációval rendelkező játékos vagy, és csak egy kis Hitman élményre vágysz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3918313011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása