PC Gaming

Több helyen is elérhető már a Plants vs. Zombies 3
Sajnos nálunk még nem elérhető a Plants vs Zombies 3, csupán Hollandiában, Ausztráliában, Angliában és a Fülöp-szigeteken.

A Plants vs Zombies 3 közel áll a megjelenéshez, és a már említett országok iOS- és Android-felhasználói már kipróbálhatják a játékot. A PopCap a harmadik epizódról úgy nyilatkozott, hogy olyan élményt kínál, ami széles körben elérhető, miközben mélyíti a stratégiai játékmenetet.

A játék történetorientált, epizodikus narratívát kapott, amely bemutatja a játékosnak különböző szomszédságokat. Eközben a zombi invázió ellen régi és új növények segítségével kell védekeznünk.

A játék bejelentését 2019-ben tették meg, és 2020-ban már Romániában, Írországban és a Fülöp-szigeteken is elindult a soft launch. A Plants vs Zombies 3: Welcome to Zomburbia a 2013-as stratégiai játék közvetlen folytatása, bár sajnos nem tudható, mikor lesz elérhető Magyarországon a mobilplatformokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr2718306187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása