PC Gaming

Az Until Dawn hamarosan elérhető lesz PS5-re és PC-re is

Az Until Dawn, a Supermassive kiváló szórakozást nyújtó horrorját, eredetileg 2015-ben adták ki PlayStation 4 exkluzív alkotásként. Azonban látszik, hogy hamarosan elérhető lesz PS5-re és PC-re is. A friss hírek alapján a hivatalos bejelentés várhatóan a következő két hét során történik.

Egy megbízható forrás, billbil-kun, a Dealabsen közzétett posztjában közölte, hogy az Until Dawn PS5 és PC verziója új, legalább egy éve fejlesztett változat lesz. Sajnos nem áll rendelkezésére információ a remaster vagy a remake jellegéről, és nem tudja, hogy mindkét verzió egyidejűleg érkezik-e. Mindenesetre a bejelentés állítólag két hét múlva várható, így hamarosan kiderülnek az részletek.

Az Until Dawn PlayStation 5 és PC megjelenéséről szóló információk mindössze egy héttel követték a Supermassive 2015-ös horrorjának filmadaptációjáról szóló híreket. Mindez tovább erősíti, hogy megbízható forrásokról származnak az értesülések.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr4518312467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása