PC Gaming

A Steam új sikeres játéka, a Palworld, új tartalmakkal bővül

Mindössze néhány napja debütált a Palworld, azonban a Pokémon ihlette, nyílt világú szörnygyűjtő játék máris több millió játékost vonzott magához. Ráadásul, sikerült felkerülnie a Steam legtöbb egyidejű játékos toplistájára is.

A fejlesztőknek nem könnyű lépést tartaniuk játékuk hatalmas népszerűségével, de mindent megtesznek azért, hogy kezeljék a komolyabb problémákat. Bár jelenleg a hibajavítások kapják a fő hangsúlyt, a nagy érdeklődés miatt a fejlesztőcsapat megosztotta velünk, hogy milyen új tartalmakra számíthatunk a jövőben.

Az ütemterv közzétett része, ami igazán izgalmas, az a kritikus szerverhibák utáni tervezett frissítések. Ennek értelmében a korai hozzáférés során bevezetik a PvP-t, a Pal PvP-t, a Raid Bossokat, a crossplay-t, valamint bizonyos játékmechanikák fejlesztését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr718312479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása