PC Gaming

Ubisoft bejelentette a Skull and Bones nyílt béta időpontját

Az Ubisoft által évek óta fejlesztett kalózos játék egy hosszú fejlesztési folyamaton esett át, mely során többször is elhalasztották a megjelenését. Meglepő módon most úgy tűnik, hogy végre valóban kiadják a játékot.

A múlt hónapban lezajlott zárt béta után a stúdió bejelentette, hogy február 8-12. között nyílt béta lesz elérhető PC-n (Ubisoft Connect és Epic Games Store platformokon), valamint PS5 és Xbox Series X/S konzolokon. A játék előtölthető lesz február 6-tól.

A nyílt béta során lehetőség nyílik a "Exterminate the Rat" küldetésig való játékra, és emellett felfedezhetők néhány terület a kampányon kívül, amelyekre nem vonatkozik ez a korlátozás. Természetesen a melléktevékenységek, ismételhető feladatok, fejvadászat és a világ véletlenszerű eseményei is elérhetők lesznek a béta során.

Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, az alábbiakban találsz néhány információt:

  1. A Ubisoft Connect vagy az Epic Games Store esetében közvetlenül a launcherből, az Ingyenes játékok szekciójából indíthatod el.

  2. Xbox Series X/S vagy PS5 esetén a "Skull and Bones" áruház keresőjével vagy a nyílt béta oldalán a megfelelő platform kiválasztásával érheted el.

A Ubisoft megosztotta a nyílt béta minimális gépigényét is, melyet itt találsz:

skull_and_bones_gepigeny.png

Azok, akik részt vesznek a béta tesztelésében, exkluzív jutalmakat is szerezhetnek, melyeket a Skull and Bones hivatalos megjelenésekor használhatnak fel, beleértve hajók kozmetikai elemeket és egy Cookie nevű makit. A béta eredményei átkerülnek a teljes játékba.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6618314357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása