PC Gaming

Xbox Developer Direct 2024 során történt bejelentések összefoglalása

Az év kezdetét a Microsoft a Xbox Developer Direct eseménnyel indította, ahol bejelentették többek között a Hellblade 2 megjelenési dátumát és a Machine Games által fejlesztett Indiana Jones and the Great Circle című játékot.

Az Xbox első Developer Direct rendezvénye tavaly januárban zajlott le, amelyen a Tango Gameworks meglepetésszerűen bemutatta a Hi-Fi Rush című játékát. Bár most nem volt hasonló meglepetés, számos fontos részletet osztottak meg az idei AAA játékokkal kapcsolatban. Az alábbiakban összefoglalom, mi történt a 2024-es Xbox Developer Directen:

A Machine Games lerántotta a leplet a Indiana Jones and the Great Circle című játékról, mely elsősorban belső nézetű lesz, de bizonyos esetekben vált külső nézetre is. A játék előzetese gyors betekintést nyújtott a játékmenet különböző aspektusaiba, például a fejtörőkbe és Indiana Jones ikonikus ostorával folytatott harcba. A játék megjelenése várhatóan 2024-ben lesz.

Több mint négy évvel a bejelentése után végre kiderült a Senua's Saga: Hellblade 2 megjelenési dátuma. Egy új trailer is bemutatta a lenyűgöző vizuális világot. A Hellblade 2 megjelenése csak néhány hónapra van: a játék 2024. május 21-én érkezik.

Az Obsidian Entertainment közelgő RPG-je, az Avowed, amely a Pillars of Eternity franchise univerzumában játszódik, bemutatta a harcrendszer néhány újdonságát. A játék, amely hasonlóan a Fallout: New Vegas és a The Outer Worlds stílusához, nehéz döntéseket kínál a játékosoknak, 2024 őszén érkezik.

A Square Enix csapata által fejlesztett Visions of Mana a közelgő meglepetésvendégként érkezik 2024 nyarán. Ez lesz a Mana-sorozat első alkalommal, hogy elérhető lesz Xbox platformon, de a nyári megjelenést követően elérhető lesz PC-n és PlayStationon is.

Az Ara: History Untold, az Oxide Games stratégiai játéka, idén ősszel érkezik PC-re. A stúdió rengeteg friss információt osztott meg a játékkal kapcsolatban, beleértve azt is, hogy a játékban nincs szükség arra, hogy megvárjuk az ellenfél lépését a játék folytatásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr6418312481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása