PC Gaming

Ilyen lett volna a Call of Duty: Future Warfare

Nemrég egy váratlanul felbukkanó gameplay-klip került elő a Neversoft soha meg nem jelent Call of Duty: Future Warfare-jéből a világhálón, amely bemutatja, hogyan festett volna a futurisztikus lövöldözős játék. A 2011-ben felfedezett felvételen egy Holdon játszódó küldetés látható. A prezentált tartalom alapján úgy tűnik, hogy a Future Warfare a sci-fi irányba vitt volna, emellett pedig klasszikus Call of Duty-pályákat is felújítva integráltak volna – de végül a játékból semmi sem lett. Mondhatni, létezik, de nem ebben a formában.

A Neversoft vállalatot 1994-ben alapították, és leginkább a Tony Hawk's Pro Skater- és Guitar Hero-sorozatokkal hozhatók összefüggésbe. Két évtizeddel később az Activision beolvasta az Infinity Wardba, ahol különböző Call of Duty-játékok fejlesztésében vettek részt. Azonban még mindezek előtt az Activision rájuk bízta volna a Call of Duty: Future Warfare fejlesztését. A fejlesztő, Brian Bright, kommentjében elárulta, hogy a videóban látható holdbázisos küldetés "tulajdonképpen arról szólt, hogy a csapat tanulmányozza a motort" és kísérletezzen olyan funkciókkal, mint a zéró-gravitáció. Végül a játékból, jelentős módosításokkal, a 2016-os Infinite Warfare kerekedett ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr8518314405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása