PC Gaming

Nem érdemes kihagyni a legfrissebb magyar változatokat.

Például a Resident Evil és a Tomb Raider rajongói is örvendezhetnek.

a_legujabb_magyaritasokat_nem_akarod_kihagyni.png

Legutóbb január végén adtunk hírt gyűjtőhírként, akkor olyan fordítások befejezéséről tájékoztathattunk, mint például az Assassin's Creed Mirage, a Deathloop, a The Surge 2, a The Dark Pictures Anthology.

A fordítók azonban azóta sem álltak le, így egyetlen hónap alatt újabb fordítások készültek, miközben a korábbi projektek frissítése is zajlott.

Közben a SzinkronSarok csapata is frissítést adott, akik jelenleg a Detroit: Become Human és a Resident Evil valamint a Resident Evil 4 remake magyar szinkronján dolgoznak.

Állításuk szerint előrehaladnak a munkálatokkal, bár még időbe telik, mire láthatunk valamit az eredményükből. Természetesen továbbra is lehet támogatni őket, ha segítenél a munkájukban.

Amíg azonban ezek a szinkronok elkészülnek, elérhető néhány letölthető felirat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr1518339983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

Utolsó kommentek


 

Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása